Loodgieterofinstallateur.nl
CID 20074129
Terug naar overzicht
E-mail

Cv-storing? Snelle reparatie in heel Nederland!


Een storing aan de cv-ketel komt altijd op het verkeerde moment en veroorzaakt veel ongemak. De woning komt niet meer op temperatuur en ook het water uit de kraan blijft koud. Onze service installateurs zijn daarom snel ter plaatse voor een vakkundige reparatie. Wij verhelpen cv-storingen van de volgende merken: Nefit, Intergas, Remeha, Ferroli en Vaillant.

 

Op loodgieterofinstallateur.nl vindt u altijd een vakman in de buurt voor het uitvoeren van reparaties aan uw cv-ketel. Onze aangesloten installateurs beschikken over up-to-date productkennis en hebben veel ervaring met het verhelpen van storingen. Soms kunt u problemen met de cv-ketel al zelf verhelpen door middel van onderstaande maatregelen.

 

Controleer bij een storing het volgende:

- is de hoofdschakelaar ingeschakeld?
- zijn er geen zekeringen doorgeslagen?
- staan kamer- en ketelthermostaat voldoende hoog ingesteld?
- is er voldoende water in de installatie, tussen de 1 en 2 bar?
- staat de gaskraan open?
- heeft u de resetknop geprobeerd?

 

Mocht het bovenstaande niet helpen, neem dan direct contact op met in installateur bij u in de buurt. Houd bij het melden van de cv-storing het merk van de cv-ketel en de eventuele storingscode bij de hand. Wij verzorgen uitsluitend de reparatie van Nefit, Intergas, Remeha, Ferroli en Vaillant toestellen.

 

 

 

 

 

Vind een installateur in de buurt


terug
E-mailStorelocator