Loodgieterofinstallateur.nl
CID 20074146
Terug naar overzicht
E-mail

Cv-ketel kopen met installatie


Heeft u plannen voor het kopen van een nieuwe cv-ketel en wenst u ook dat de installatie door een erkende installateur verzorgd wordt? Dan vindt u op Loodgieterofinstallateur.nl altijd een vakman bij u in de buurt. U kunt rekenen op een gedegen advies, een scherpe prijs en deskundige installatie.

 

Welke cv-ketel?

Tegenwoordig heeft u de keuze uit verschillende cv-ketels. Welke type geschikt is voor uw situatie hangt ondermeer af van de grootte en ligging van uw woning, de mate van isolatie en uw wensen op het gebied van warm water. De installateur komt graag bij u langs voor een gedegen advies, zodat u een evenwichtige keuze kunt maken.

 

Topmerken

Onze aansloten installateurs werken met gerenommeerde cv-ketel merken, zoals Remeha, Vaillant, Nefit, Intergas en Ferroli. Zo heeft u de zekerheid van een hoogstaande kwaliteit en veel warmtecomfort. De verschillen lopen uiteen van de prijs tot en met de mate van energiezuinigheid.

 

Vakkundige installatie

Dankzij de jarenlange ervaring en up-to-date productkennis van onze specialisten is uw nieuwe cv-ketel meestal binnen een dag in bedrijf. Onze installateurs zorgen niet alleen voor een snelle installatie, maar ook voor strak leidingwerk en een nette oplevering.

 

Kortom, voor het kopen van een nieuwe cv-ketel inclusief installatie vindt u bij ons altijd een vakkundige installateur bij u in de buurt. De speciaal geselecteerde monteurs staan garant voor kwaliteit, vakmanschap en een goede service achteraf.Vind een installateur in de buurt


terug
E-mailStorelocator