Loodgieterofinstallateur.nl
CID 20074109
Terug naar overzicht
E-mail

Uw vakkundige loodgieter en installateur


Cv-ketel installatie is bij onze aangesloten installateurs in goede handen. Daarnaast zorgen zij ook voor vakkundig cv-ketel onderhoud en een snelle reparatie bij een cv-storing. Heeft u onverhoopt last van een lekkage aan uw dakgoot of leidingen? Ook dan vindt u direct een loodgieter bij ú in de buurt! Wij werken alleen samen met gerenommeerde installatiebedrijven die voldoen aan strenge eisen.

 

Cv-ketel installatie

Onze installateurs werken met vooraanstaande cv-ketel merken, zoals Remeha, Vaillant, Nefit, Intergas en Ferolli. Zo bent u altijd verzekerd van een uitstekende kwaliteit en lange levensduur. Dankzij de jarenlange kennis en ervaring van onze vakmensen is de installatie van een nieuwe cv-ketel binnen één dag gereed.

 

Cv-ketel onderhoud

Voor een lange levensduur en een goede werking van uw cv-installatie, is regelmatig cv-ketel onderhoud van groot belang. Storingen worden zo voorkomen en eventuele problemen tijdig opgemerkt. Ook zorgt het voor een hoger rendement en een optimale veiligheid. Kortom, voor een probleemloos gebruik van de centrale verwarming en warm water is regelmatig cv-onderhoud een must.

 

Cv-storing? Snelle reparatie!

Net tijdens de koude wintermaanden valt de cv-ketel op storing. Onze aangesloten installateurs begrijpen als geen ander dat u daarbij direct geholpen wilt worden. Neem daarom direct contact op met een installateur bij u in de buurt voor een snelle reparatie van uw cv-ketel.

 

Lekkage dakgoot of leidingen

Een lekkage aan de dakgoot of leidingen komt altijd op het verkeerde moment en kan veel schade veroorzaken aan uw woning. Onze loodgieters beschikken over het juiste materiaal en kennis om de lekkage te verhelpen. Hak- en breekwerk is vaak niet eens nodig!Vind een installateur in de buurt


terug
E-mailStorelocator